„VEGENERATA BIEG PRZEZ KUCHNIĘ, CZYLI SZALONE MENU ULTRAMARATOŃCZYKA”

Autor: Redakcja • 22.02.2018
fot: Tomasz Osiński

fot: Tomasz Osiński

Co jeść przed, w trakcie i po bieganiu? Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski zabiera nas na aktywny bieg przez wertepy, a także przez kuchnię, gdzie podpowiada, jak odżywiać się podczas morderczego wysiłku.

Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski w swojej drugiej książce serwuje nam kolejną porcję biegowych i kulinarnych eksperymentów. Pokazuje, jak ważnym elementem każdej aktywności jest posiłek, podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego i bezpośrednio po nim.

 W KSIĄŻCE ZNAJDZIEDZIE:

  • opowieści o znanych biegach długodystansowych,
  • anegdoty z życia ich uczestnika,
  • przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu, a także pozwalające się zregenerować.

O autorze: Przemysław Ignaszewski – blisko czterdziestoletni mężczyzna, który przed kilku laty był mało aktywnym, zmagającym się z nadwagą żołnierzem. Postanowił zmienić swoje życie i zaczął biegać, a wkrótce sport ten przerodził się w wielką pasję. Nowy tryb życia sprawił, że autor zainteresował się kuchnią roślinną, która na dobre zagościła w jego menu. Na swoim blogu vegenerat-biegowy.pl dzieli się z czytelnikami doświadczeniami w bieganiu i gotowaniu.

Premiera książki 14 marca 2018.

vegenerat

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Advertisment ad adsense adlogger